Cover image

© Samsung

Tech

In deze kleuren komt de Samsung Galaxy S9 en S9+ bij ons in de rekken

Nadat eerder al de specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy's waren gelekt en ook het design al lang geen geheim meer is, zijn nu ook beelden van de Samsung S9 opgedoken in alle beschikbare kleuren. Maar niet al die kleuren zullen bij ons ook in de winkels liggen. Want wil je de Samsung Galaxy S9 in het zakelijkere 'Titanium Gray' dan zal je er ook een reisje voor over moeten hebben.

Samsung zal komende zaterdag zijn nieuwe smartphones voorstellen. Al zullen er geen al te grote verrassingen zijn aangezien de laatste weken zo goed als alles over de Samsung Galaxy S9 en S9+ al gelekt is.

Beschikbare kleuren

Het is al een tijdje bekend hoe de toestellen er zullen uitzien en ook de kleur van je nieuw toestel kiezen kan nu al. Dat kan aan de hand van de foto's die gelekt zijn van de Samsung Galaxy S9 in al de beschikbare kleuren.

Het toestel zal in vier kleuren verschijnen: Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue en de nieuwe kleur Lilac Purple. De namen zeggen uiteraard niet veel en daarom deelde de Duitse techwebsite WinFuture al beelden van drie van de vier kleuren.

De Galaxy S9 in Midnight Black:

Maar ook Coral Blue looks nice:

Dit is de nieuwe kleur Lilac Purple:

Dat waren er immers maar drie en geen vier. De bekendste smartphonelekker ter wereld, Evan Blass, liet dat niet zomaar gebeuren en lekte ook de vierde kleur.

Lees meer