Cover image

© samsung

Tech

De Samsung Galaxy S9 komt vandaag op de markt en de snufjes zien er echt verbluffend uit

De meeste snufjes van de nieuwe Samsung Galaxy S9 waren al bekend, maar Samsung heeft nu een filmpje gepost waarin de features van hun nieuw 'flagship model' uit de doeken gedaan worden. Het filmpje zal straks ook op de officiële voorstelling van de S9 vertoond worden.

"The Phone. Reimagined." Dat is de slogan waarmee Samsung de nieuwe Galaxy S9 voorstelt. De S9 wordt de eerste smartphone met een nauwkeurige Dual Aperture-camera. In de video zien we nog de nieuwe vertaler, die ingebouwd is in de camera. Bovendien is de S9 waterdicht met het strenge keurmerk IP68. Dat impliceert dat de fabrikant garantie geeft als je toestel door waterschade kapot is.

Samsung kondigde al aan dat het een nieuwe Exynos-chip ontwikkeld heeft. Daarmee worden "realistische face-tracking filters" mogelijk en worden apparaten met gezichtsherkenning veiliger.

De S9 zal zo’n 789 pond of 886,5 euro kosten en de S9 + rond de 900 euro. Ook beschikt de nieuwe smartphone over stereo speakers en 3D emoji.

Lees meer