Cover image

© Travers Beynon Instagram

Tech

Miljonair met decadente levensstijl ziet Instagramaccount geblokkeerd: té veel expliciete beelden

Candy Shop Mansion, 't is een begrip op Instagram: 800.000 followers die elke naakte vrouw, fraaie wagen en decadent feestje willen zien. De eigenaar, Travers Beynon, is volgens Instagram echter te ver gegaan: hij wordt van het sociale netwerk gegooid wegens té expliciet. Maar Beynon is niet alleen: er zijn kapers op de kust. 

Candy Shop Mansion is met zijn 800.000 volgers niet echt een Kardashian op Instagram, al heeft hij wel serieus wat succes. Hij is van Australië en noemt zichzelf een echte playboy. Travers Beynon postte op zijn Instagram al tientallen foto's en filmpjes van zijn controversiële levensstijl. Eerder werd er geen probleem van gemaakt, tot nu. Fans vinden zijn inhoud toch iets té expliciet.  

Lees meer