Cover image
Tech

Gelekt: de nieuwe Google Pixel krijgt alvast deze nieuwe features

Google brengt binnenkort zijn nieuwe smartphones uit, de Pixel 3 en Pixel 3 XL. Over het design en de features is officieel nog niets bekend, maar er is nu een gelekte foto opgedoken op sociale media.

Google zal waarschijnlijk drie modellen uitbrengen van hun nieuwe Pixel-smartphones. Het zou gaan om een derde toestel in de lagere prijsklasse met een Snapdragon 710-chip. Dat is een goedkopere, maar geavanceerde chip. Dat zegt telecomexpert Roland Quandt op Twitter. De eerdere edities van Pixel kostten tegen 800 à 900 euro.

OLED-scherm

Ook maakte de befaamde leaker Steve H. @OnLeaks bekend dat het duurste model van de aankomende Google-smartphones, de Pixel 3 XL, zal beschikken over een OLED-paneel dat waarschijnlijk door LG gemaakt wordt. Er zijn al foto’s van het design van de schermen gelekt. Volgens een aantal experten zou het wel degelijk om betrouwbare foto’s van de Pixel 3 XL gaan.

Ook heeft hij de afmetingen van de schermen gekregen. Het scherm van de Pixel 3 wordt 13 centimeter en dat van de Pixel 3 XL16 centimeter. In oktober wordt het pas duidelijk of al deze details kloppen.

De foto:

Lees meer