Cover image

© twitter

Tech

Afbeeldingen en features nieuwe Huawei P20 gelekt: gezichtsherkenning en artificiële intelligentie

Een techjournalist heeft afbeeldingen gelekt van de drie versies van de nieuwe Huawei P20: de gewone P20, de P20 Lite en de P20 Pro. Op de foto’s zijn de voor- en achterkant van elk toestel duidelijk te zien. Bovendien zouden de smartphones over artificiële intelligentie beschikken en heeft de pro-versie een derde camera.

VentureBeat-journalist Evan Blass heeft op Twitter foto’s gepost van de drie versies van de Huawei P20. De regulier P20 en de P20 Pro zullen over een vingerafdruksensor aan de voorkant beschikken. Bij de P20 Lite bevindt die zich aan de achterkant. Aan de bovenkant hebben de drie smartphones een inkeping zoals bij de iPhone X.

Persconferentie in Parijs

Het is opvallend dat de P20 Pro een derde camera heeft aan de achterkant van het toestel. Waar die precies voor dient, is nog niet geweten, maar men denkt aan artificiële intelligentie. Waarschijnlijk zullen alle camera’s gezichtsherkenningsfuncties hebben.

Op 27 maart gaat er in Parijs een persconferentie van Huawei door over de P20.

De beelden van de drie versies:

Lees meer