Cover image
Economie

Investeren in een renovatieproject aan de Belgische kust

Sponsored by Express Deals

Westende is een gezellige badstad waar voor het hele gezin wat te beleven valt. Je vindt er natuur, een breed zandstrand, fietsroutes en lokale gastronomie. De perfecte bestemming om er even op uit te zijn.

Bovendien zal de zeedijk tussen Middelkerke en Westende eind volgend jaar vernieuwd worden. Er komt een grasdijk die bescherming biedt tegen stormweer en voorzien is van wandelpaden tussen het strand en de promenade. De groene gordel zorgt voor een moderne look en extra aantrekking voor de horeca. De kustgemeente gaat dus een mooie toekomst tegemoet.

Investeren in een renovatieproject?

Investeer mee in het prachtige renovatieproject “Duinengolf” in Westende. Het domein is vlak bij de zee, duinen en de golf gelegen en beschikt over een groene binnentuin. Er zijn nog enkele vakantiewoningen beschikbaar van 4 tot 8 personen. De renovatie ligt volledig in jouw handen dus je hebt de vrijheid om je vakantiewoning volledig te verbouwen naar jouw wensen en budget. Jouw eigen tweede verblijf aan de kust!

Unieke opportuniteit: ontvang 5.000 euro korting (op de eerste 3 units). Actie geldig tot en met 30 mei!

Klik hier en ontvang vrijblijvend meer advies over dit renovatieproject. >>

Lees meer